Suzuki & BRC Sweden ingår samarbete kring gaskonvertering

Suzuki importören Louwman Sverige AB och BRC Sweden AB har tecknat ett nytt samarbetsavtal gällande gaskonvertering av samtliga Suzukimodeller som nu kan konverteras och därmed bli klimatbonusgrundande.

Suzuki har under de senaste åren befäst sin starka ställning inom sina segment 4-hjulsdrivna bilar och satsar i och med samarbetet med BRC Sweden på en fortsatt expansion.

BRC Sweden har en lång historik inom biogaskonvertering och har bl a arbetat med Volvo och Saab där man gjort konverteringar på linan i fabriken. Idag samarbetar man även med Volvo CE och Ford och har strikta processer för att säkerställa hög kvalitet genom såväl själva konverteringen som för eftermarknaden.

– Vi är glada över att ingå partnerskap med BRC Sweden för vår fortsatta satsning på biogasmarknaden och vi är övertygade att detta kommer att resultera i ytterligare marknadsandelar i dessa segment, säger Mattias Larsson, vd Louwman Sverige.

– Suzuki är i våra ögon ledande inom biogasmarknaden i Sverige, mycket tack vare bra förutsättningar för återförsäljarna. Som ny partner till Suzuki skall vi göra allt för att man skall kunna sälja ännu fler biogasbilar i framtiden, säger Fredrik Kullberg, vd BRC Sweden.

Trollhättan den 8 mars 2021

För mer information kontakta:

LOUWMAN SVERIGE AB
Håkan Engström
076-789 30 20
h.engstrom@suzuki.se

BRC SWEDEN AB
Fredrik Kullberg
070-911 93 82
fredrik@brcgas.se

Snabbanslutning